Kurs: Transformér virksomheten din med AI

Lær AI Prompt Engineering med Team Agile! Bruk generativ AI til å skape verdi i din virksomhet i dag og meld deg på vår kursserie.

Artikkelbilde

AI former fremtiden på måter vi ikke kan forutse. 7 av 10 bedrifter mangler kompetanse for å implementere og bruke kunstig intelligens. Nå har du muligheten til å være i forkant av dette fremvoksende markedet, utstyrt med kunnskap og verktøy for å lykkes.

Team Agile presenterer en kursserie i AI Prompt Engineering. Dette er en unik mulighet for virksomheter til å skaffe seg et fortrinn i hverdagen med bruk av store språkmodeller (LLM). Kurset er praktisk rettet og setter deg i stand til å samhandle effektivt med AI og dermed avdekke muligheter for effektivisering og innovasjon.

Call to Action Link Meld deg på her

Verdien for deg og din virksomhet:

  • Få et konkurransefortrinn: Bruk AI for å differensiere virksomheten i markedet.
  • Ta muligheten til å fremme innovasjon: Utnytt nye muligheter innen problemløsning og kreativ tenkning.
  • Bli mer effektiv: Effektiviser arbeidet og forbedre beslutningsprosessene.

Kursdetaljer:

Kursserien dekker de praktiske aspektene ved AI, fra grunnleggende interaksjoner med AI-produkter som ChatGPT til avansert prompt-utforming. Prompting er altså hvordan snakker du med AI på en måte som utløser potensialet i teknologien. Kursserien passer for en rekke ulike bransjer. Opplæringen vektlegger praktisk bruk av teknologien, noe som sikrer at du kan bruke det du lærer direkte i din virksomhet.

Kursleder er Halldor Kvale-Skattebo. Halldor har lang erfaring med å hjelpe organisasjoner med å utnytte teknologi til å skape verdi. Han er sertifisert AI Prompt Engineer & Trainer, og har blant annet laget et AI-basert team bestående av en Scrum Master, Admin og Data Analyst. Alle som deltar på dette kurset vil dessuten få tilgang til den aktuelle prompten som blir brukt til å sette opp dette teamet.

Dette lærer du:

  1. Strategisk AI-integrasjon: Innsikt til å innlemme AI i virksomhetsstrategien, forbedre beslutningstaking og operasjonell effektivitet.
  2. Avansert prompt engineering: Mestring i å utforme prompts som veileder AI til å produsere ønskede resultater, fra dataanalyse til generering av kreativt innhold.
  3. Innovativ problemløsning: Teknikker for å utnytte AI i løsningen av komplekse forretningsutfordringer, fremme innovasjon og sikre konkurransefortrinn.
  4. Navigere i AI-trender: En forståelse av nåværende og mulige kommende AI-trender, slik at du kan forberede din virksomhet for å tilpasse seg og lykkes i et raskt endrende digitalt landskap.

Forkunnskaper:

Du behøver ikke ha erfaring med bruk av AI for denne kursserien.

For å få mest mulig ut av kurset og kunne bruke verktøyene du lærer på en effektiv måte i etterkant, bør du ha tilgang til en betalt versjon av ChatGPT.

Praktisk informasjon

Kursserien holdes digitalt via Zoom.
Opplæringen består av fire digitale samlinger på 2,5 time hver på følgende tidspunkter:

Datoer og tidspunkter

Datoer og tidspunkt

Dato Tid (CET)
Onsdag 13. mars 2024 17:00-19:30
Onsdag 20. mars 2024 17:00-19:30
Onsdag 3. april 2024 17:00-19:30
Onsdag 10. April 2024 17:00-19:30

Samlet pris for alle fire kvelder er 5990 NOK. Dersom du ønsker å gjennomføre sertifiseringsprøven, koster det 1000 NOK ekstra.

Det er maksimalt 15 deltakere på kursserien.

Call to Action Link Meld deg på her

Påmelding

Meld deg på ved å kjøpe billett her: https://team-agile.hoopla.no/event/ai

Sertifisering

Ved gjennomført kurs, kan du velge å ta en sertifisering som prompt engineer. Dette gjøres i praksis ved at du får en oppgave som vil ta 2-3 timer på egenhånd å gjennomføre. Deretter vil kursholder rette oppgavebesvarelsen og ved bestått prøve, vil du motta en sertifisering.

Husk å velge billett som inkluderer sertifisering dersom du ønsker dette.

Spørsmål?

Ta kontakt med petter@teamagile.no.