Team Agile tar over Plattformpodden

Team Agiles egen Benedicte Fjellanger tok over Plattformpodden for å lære mer om menneskene og samarbeidet bak plattformen. Plattformpodden gir masse verdifull innsikt om å bygge gode plattformer, men hvordan bygges teamet bak en av Norges mest kjente plattformer, nemlig NAVs NAIS-plattform. Lytt her!

Artikkelbilde

I podcasten spurte Benedicte og fikk svar av Audun og Hans Kristian:
- Hvordan man setter sammen et godt plattformteam?
- Hvordan setter teamet mål?
- Hvordan jobber teamet med prioriteringer?
- Hvilken rytme har teamet?
- Hvordan sikrer vi at menneskene på teamet får arbeidsro og samtidig er aligned?
- Hvordan de jobber med kontinuerlig forbedring av teamarbeidet i seg selv?
- Hvordan er kommunikasjonen organisert?

Det ble en veldig interessant prat som er vel verdt en lytt!

Episoden er tilgjengelig på de fleste podcastapper og på plattformpodden.no. Sjekk også ut de andre episodene fra Plattformpodden!

Plattformer kan akselerere verdiskapingen

Du lurer kanskje på hvorfor Team Agile er så opptatt av plattformer?

I Team Agile har vi en rekke erfaringer fra jobbe med plattformteam, utvikle disse teamene og sikre et produkttankesett ved etablering av disse. Med rett fokus kan slike plattformer øke produktiviteten og sikkerheten i produktteam - og er essensielle for å sikre god utvikleropplevelse.

Det er godt dokumentert i forskning fra DORA, som la grunnlaget for Accelerate-boken. For å lykkes er det essensielt å etablere sterke team med god kultur og gode produktledelsespraksiser. Ta kontakt om du lurer på hvordan du kan komme igang!

Vil du vite mer?

Send oss en e-post, ring eller kom innom, så finner vi en løsning som passer for deg eller ditt firma. Vi elsker å dele og lære!