Kurs: Lær å lage produkter som kundene elsker (og samtidig gode for virksomheten)

Velkommen til praktisk kurs og innføring i hvordan du lager produkter som kundene elsker - og samtidig er gode for virksomheten. Team Agile presenterer kurssamarbeid med Mia Kolmodin fra vår svenske samarbeidspartner Dandy People . Vi inviterer til kurs 8.-9. november i Oslo i moderne, smidig produktutvikling. Les mer og meld deg på i dag!

Artikkelbilde

Velkommen til kurs med Dandy People og Team Agile i Oslo! Dette er et 2 dagers kurs der du vil lære å jobbe praktisk i en brukersentrert innovasjonsprosess hvor Design Thinking, Lean UX og Smidig utvikling i team settes sammen. Gjennom samarbeid i et tverrfaglig team vil du gå fra forretningsproblemer til effektmål, lære om brukerne, utforske ideer, designe papirprototyper, validere antakelser og kontinuerlig prioritere. Etter disse to dagene får du utviklet en strukturert leveranseplan (User story mapping) med tilhørende leveransestrategi, og du er klar til å levere og validere produktet med kunder og brukere sammen med teamet ditt. Dette er moderne, smidig produktutvikling i praksis.

Artikkelbilde

Ferdighetene du lærer på kurset er alt du trenger for å være produktansvarlig og produktleder for ett eller flere team. Du lærer å utvikle produkter i takt med kundenes eller brukernes forventninger, som samtidig skaper verdi for din egen virksomhet.

Kombinasjon av teori og mye praksis

På kurset får du og teamet ditt en definert prosess og et omfattende verktøysett for innovasjon basert på raske tilbakemeldingssløyfer. Alt har en klar sammenheng med teamets kompetanse, "små" leveranser og moderne produktutvikling. En slik praksis skaper bedre flyt og færre overleveringer i din egen organisasjon: kortere tid til leveranse, færre negative overraskelser og muligheter til å forbedre prosessene og produktet over tid. Det er kort sagt den enkleste og billigste måten å utvikle og teste nye strategier og produkter på.

Artikkelbilde

Opplæringen er også egnet for team som ønsker å bli mer «T-formet», dvs utnytte hverandres kompetanser og faglige styrker. Kurset legger grunnlaget for bedre samarbeid ved å jobbe brukersentrert og ta i bruk smidige arbeidsmetoder på en effektiv og strukturert måte. Teamet forstår hvem de skaper verdi for og samler innsatsen rundt et felles mål.

Hvem passer kurset for?

Kurset er rettet mot deg som allerede jobber med digital produktutvikling, eller skal begynne med det. Det er for deg som ønsker å ta i bruk effektdrevne metoder og tilpasse løsningen til brukerens og virksomhetens behov. Det er et grunnleggende kurs for deg som jobber som:

 • Produktleder eller produkteier
 • Produktansvarlig
 • Forretningsutvikler
 • Arkitekt og utvikler
 • Bruker- og kundeerfaring (UX/CX etc.)

Hva lærer du?

 • Product Discovery - hva det er og hvordan det fungerer sammen med smidig tankesett og verktøy
 • Hvordan jobbe strukturert med Discovery med ulike kompetanser i et team
 • Hvordan gå fra et forretningsproblem til en strukturert leveranseplan med validering med teamet ditt - eller med mange team
 • Effektdrevet og brukersentrert produktdesign
 • Metoder for å utføre agile brukerundersøkelser: brukerflyt, kundereiser, roller og personas, «Jobs To Be Done» og «storyboarding» - og hva som funker best når
 • Metoder for å planlegge leveransen mot utgivelses- og effektmål på en smidig måte: User Story Mapping
 • Hypoteser og tidlig validering med brukere
 • Minimum viable produkt (MVP) - hvordan bruke det for å lære og unngå å sitte fast med minimale løsninger som ikke passer noen
 • Designstudio - Timeboxet ide-utvikling og utforskning som involverer hele teamet for bedre løsninger
 • Papirprototyper og digitalisering av prototyper for brukertester etter behov
 • Rollen som produktansvarlig i en teamsammenheng
 • Workshops og metoder du kan bruke i ditt daglige arbeid, og tips om hvordan du bruker dem i ulike kontekster
 • Vi deler rikt av eksempler fra ulike typer produktutvikling, hvordan bygge og lede en smidig produktorganisasjon.
Artikkelbilde

Digital kurs og verktøykasse er inkludert

Alle deltakere får ett års tilgang til Dandy Peoples digitale kurs og verktøykasse med samme innhold som kurset, som også er utviklet av Mia Kolmodin (Verdt ca 1500 kr). Her kan du når som helst laste ned maler og lese beskrivelser av metodene vi går gjennom og bruker på kurset.

Dette sier tidligere deltakere om kurset

"Kurset var superbra! Det beste var den røde tråden gjennom hele kurset. Balansen mellom teori og praksis var helt optimal." - Stein-Egil Stray-Gammelsröd, Norgesgruppen

"Kurset var superbra! Det beste var gruppeøvelsene og instruktøren, Mia Kolmodin. Mia var virkelig kompetent og pedagogisk, og balansen mellom praksis og teori var bra." - Tove Aulie, Norgesgruppen

Kurset var superbra, og jeg anbefaler det til andre. Det beste var totaloversikten over produktutviklings-prosessen, kundefokuset og koblingen til kundereisen.
Tidligere kursdeltaker Bodil Ibrahim fra Norgesgruppen

"Kurset var superbra, og jeg anbefaler det til andre. Det beste var totaloversikten over produktutviklingsprosessen, kundefokuset og koblingen til kundereisen hele veien. Bra balanse mellom praksis og teori, og Mia hadde en behagelig måte å undervise på." - Bodil Ibrahim, Norgesgruppen

"Jeg deltok på kurset du holdt på Crisp en gang i tiden (Product discovery med Lean UX) og vil bare si at jeg så langt ikke har deltatt på et kurs som har gitt meg så konkret nytte etterpå. Det forandret både måten jeg jobber på og mitt team. Så takk!" - Jonna Samuelsson, Agile Change Management, Max Mathisen

"Mia delte sin ekspertise på en tydelig, bestemt og svært praktisk måte, sammen med effektive workshops, metoder og agile prosesser, og viser hvordan man utvikler kundesentrert produktdesign på en enkel og inspirerende måte. Jeg føler virkelig at det jeg har lært i løpet av disse to dagene, vil være svært nyttig i mitt arbeid som produktutvikler. Takk!" - Ulrika af Klint, Produktutvikler og Strategist

Praktisk informasjon og påmelding

Kurset holdes sammen med Team Agile på 657 i Fredensborgveien 22g, 0177 Oslo. Det passer for både individer og for team. Det holdes på svensk.

Program:

08.30 – 09.00: Frokost

12.00 – 13.00: Lunsj

09.00 – 17.00: Kurs med teori, praktisk trening og øvelser

Pris: 18.500 SEK med 15% rabatt om dere melder på 3 personer eller flere, ex tax. Det inkluderer frokost, lunsj, drikke og snacks.

Påmelding: Meld deg på her (via Dandy Peoples svenske nettside)

Kursinstruktør: Mia Kolmodin, samt Benedicte Fjellanger

Dette er et populært kurs innen moderne produktutvikling som Mia Kolmodin har holdt i flere år, både i Sverige og internasjonalt. Mia justerer og oppdaterer kurset for å alltid holde det oppdatert og aktuelt, basert på ny innsikt fra hennes coaching og praktiske erfaringer med kunder. Mia er en anerkjent Agile coach, trener og internasjonal foredragsholder innen Lean UX, Product Management og Product Ownership.

Vil du vite mer?

Send oss en e-post, ring eller kom innom, så finner vi en løsning som passer for deg eller ditt firma. Vi elsker å dele og lære!